Termeni si Conditii

Va punem la dispozitie toate informatiile necesare cu privire la Termenii si Conditiile magazinului online art-craft.ro!

In continuare sunt prezentate conditiile in care MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) permite utilizarea acestui site.

In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utlizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site implica automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror servicii curente sau viitoare frurnizate de MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT), implica acceptarea implicita atermenilor si conditiilor.

 1. Definitii

  • In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
  • Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
  • Serviciu - furnizarea catre Utilizator a accesului la date si informatii transmise de MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT).
 2. Obligatiile Utilizatorului

  • Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga:
  • ca nu va modifica, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului;
  • ca nu va folosi si nu va permite vreunui tert (si nu il va autoriza) sa foloseasca serviciile MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator sau este in orice alt mod ilegal;
  • uitilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin email, fie prin afisare pe site;
  • utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.
 3. Limitarea raspunderii

  • Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarea afirmatie: MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) nu va fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului site-ului.
 4. Securitate

  • MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) ofera garantii privind securitatea informatiilor inregistrate pe acest site.
  • MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) ofera garantii privind securitatea platilor executate prin card si PayPal prin pagina securizata.
 5. Proprietate intelectuala

  • Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate imaginile, logo-urile, textele si simbolurile asociate folosite pe acest site, sunt proprietatea MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT).
 6. Date cu caracter personal

  • Utilizatorul este de acord cu dreptul MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) de a prelucra datele dumnevoastra (nume, adresa), dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator.
  • MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor astfel ca nu se vor transmite datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul care au fost introduse( pentru comenzi).
  • MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti(persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera si nu face schimb de adrese de mail.
 7. Generalitati

  • Modificari ale conditiilor MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
  • Jurisdictie - Acest site web este proprietatea MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) Prin accesarea acestui site, Utilzatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) nu ofera nici o asigurare ca informatiile acestui site se supun legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
  • Toate informatiile legate de produsele oferite de MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) sunt afisate pe site (v. Intrebari frecvente), inclusiv faptul ca exista o restrictionare referitor la valoarea comenzi ce nu poate fi mai mica de 50 roni. Daca un anume produs nu mai exista pe stoc MADOV GENERAL S.R.L. (ART CRAFT) se angajeaza sa returneze utilizatorului contravaloarea lui, in cazul in care softul ori o eroare umana a generat facturarea lui. La incheierea comenzii vor fi afisate valoarea totala a produselor comandate si valoarea taxelor postale sau de curierat. Acesta este suma care se achita la ridicarea coletul postal expediat in sistem ramburs, astfel: 15 lei pentru noul produs + 10 lei pentru produsul returnat.
  • Orice tentativa de acces neautorizat pe site di orice incercare de frauda va fi raportata la autoritatiel competente.
  • Livrare: Pentru produsele care sunt in stoc, termenul standard de livrare este intre 24 si 72 de ore. In situatii speciale (de ex. conditii meteo nefavorabile) termenul de livrare va fi comunicat telefonic clientului.
  • Livrarea se realizeaza cu Fan Courier si DPD. Taxa de livrare este de minim 25 lei. Pentru comenzile mai mari de 350 lei, transportul este gratuit
 8. Returnare si garantie

  • Amintim ca legislatia care reglementeaza drepturile consumatorilor la achizitiile online este OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si OUG nr. 449/2003 Dispuneti de 14 zile in care puteti returna produsele. Trebuie sa returnati produsele la adresa Strada Bărăganului, nr 5, Bloc L34, Etaj PARTER, Ap. 4, Municipiul Călărași, Iasi, achitand taxa de transport conform legii.
  • Conditia este sa trimiteti produsele in ambalajul original, fara sa fie zgariate, sparte, folosite etc. Daca produsele comandate nu sunt conforme calitativ sau au alte caracteristici cu ce ati comandat pe site, atunci le puteti returna fara probleme in 15 zile calendaristice de la primirea acestora si va vom inlocui produsul cu cel comandat. In acest caz vom suporta noi taxele postale cu inlocuirea. Daca produsul nu este cel visat ai la dispozitie 30 de zile calendaristice sa il schimbi cu alt produs cu aceeasi valoare exceptie facand produsele personalizate. Conditie este sa returnati produsele in ambalajul original, fara sa fie zgariate, sparte, folosite etc. Pentru o valoare mai mare a produsului ales clientul va achita diferenta. Costurile de transport se suporta de catre client, conform legii.
  • Produsele noastre sunt realizate dupa un standard de calitate ridicat dar în cazul în care produsul se deteriorează în 24 luni de zile de la achiziţionarea acestuia, noi il vom repara gratuit. Conditia este sa returnati toate partile acestuia precum si ambalajul original. La iesirea din garantie reparatia se va face contracost la cele mai mici preturi. Cheltuielile de transport se suportă de către client. Daca decidem ca produsul nu se mai poate repara se acorda un alt produs nou in schimb. Daca nu se intorc toate bucatile produsului originale ne rezervam dreptul sa il reparam cu materii prime de pe stoc chiar daca sunt diferente de nuanta, culoare, marime etc. Daca decidem ca produsul nu se mai poate repara si nici nu se mai poate da un alt produs in schimb se va face o rambursare din pretul platit si anume: In primele 14 zile 100%; 15- 30 de zile 90%; in primele 3 luni 50%; 4- 12 luni 30%; 12-18 luni 15%; 19-24 luni 5%. Suma rabursata include doar suma pentru produsele returnate. Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
  • Nu se acorda rambursari si reduceri pentru obiectele personalizate si pentru produsele deja reduse sau la promotie. Ne rezervam dreptul de a tine produsul atat timp cat este necesar repararii acestuia datorita materiilor prime care vor trebui achizitionate de la furnizor ( perioada fiind de maxim 3 luni).
  • Garantia nu se acorda daca produsele sunt zgariate, sparte, nu au fost folosite corespunzator indicatiilor etc. Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora dar si folosirea lor contrar indicatiilor producatorului. Rambursarea banilor se va face in 14 zile dupa ce am primit produsul de la dumneavoastra conform conditiilor. Unele din produsele noastre se fac la comanda si vor fi necesare pana la 45 de zile lucratoare pentru finalizare. Vor fi scrise conditiile la fiecare produs pe site in acest caz. Pentru oricare dintre situatiile de mai sus, va rugam sa ne scrieti un e-mail la adresa cu datele de comanda sau apelati-ne in zilele lucratoare la numarul de telefon. Noi vom inregistra solicitarea si vom solicita curierul pentru dvs. Pentru orice problema unde clientul nu a respectat acest regulament, va conduce la pierderea drepturilor acestuia.
 9. Modelitati de plata

  • Comenzile efectuate online se pot plati prin: Plata cu cardul (prin PlatiOnline) sau Plata la livrare
  • Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca art-craft.
  • Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
  • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
  • Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
  • Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Reclamatiile se pot face la:

contact@art-craft.ro

Orar relatii cu publicul

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Sambata, duminica si sarbatorile legale: Inchis

Navigare

Coșul Meu

Închide
Văzut

Vizionate recent

Închide

Mă bucur să te văd!

Parola va fi trimisă pe email.

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest site web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Ai deja cont?

Quickview

Închide

Categorii

Folosim cookie-uri pentru analiza traficului pe pagini și produse și menținerea setărilor pentru fiecare cont creat pe site (ex: Funcția "Ține-mă minte" sau setări legate de GDPR).

Salvat!
Setări confidențialitate


 • yith_wcwl_session_{hash}
 • wordpress_gdpr_cookies_allowed
 • wordpress_gdpr_cookies_declined
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart
 • wp_woocommerce_session_{hash}

Refuz toate
Accept toate